HABASERVICE

HABA Utrustning för avfallshantering och återvinning

HABA-SERVICE är ett finskt företag som specialiserar sig på avfallshantering och återvinning. HABA har över 30 års erfarenhet och expertis från tusentals leveranser av återvinningsutrustning.

Från vårt urval hittar du produkter tillverkade för avfallshantering och återvinning både för små och stora bolag, likväl för industriella syften samt för husbolag. De mest populära produkterna i vårt mångsidiga sortiment är HABA-komprimatorer och HABA-balpressar. 

Omfattande service under hela produktens livscykel

Vi vill även främja hållbar utrustningstillverkning och därför erbjuder vi våra produkter service av hög kvalité - antingen som engångsservice eller med ett bekymmersfritt servicekontrakt.

Dessutom erbjuder vi möjligheten att köpa begagnade återvinningsprodukter från oss. För tillfället har vi över 30 stycken nya och begagnade komprimatorer och balpressar på lager. All begagnad utrustning är servad och reparerad och vi erbjuder dem en garanti på minst ett år. 

Ta en titt på vårt produktsortiment eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt återvinnings helhet för dina behov.

 Kolla in vårt utbud | Kontakta oss

 


© 2024 HABA tuotteet | Powered by Aldone