Combi jätepuristin

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  • Mitä on 2 x 3 + 1?

  HABA Combi jätepuristin on varustettu kiinteästi konttiin asennetulla puristinosalla. Hygieeninen, tilaa säästävä jätepuristin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asuin- ja toimistokiinteistöille, kaupoille, hotelleille, sairaaloille ja teollisuudelle

  Korkealaatuiset HABA-jätepuristimet tarjoavat tehokkaan ja taloudellisen ratkaisun jätteenkäsittelyyn vaativimmassakin olosuhteissa. HABA-jätepuristimien voimakas moottori, käytännöllinen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät niistä erinomaisen valinnan erilaisiin paljon jätettä synnyttäviin kohteisiin.

  Toiminnallisuutta, huoletonta huoltoa

  HABA-jätepuristimet on suunniteltu täyttämään alan korkeimmat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Osien ja toimintojen korkealaatuisuus tekee jätepuristimista pitkäaikaisen ja helpon huoltaa. HABA tuotteiden monipuolinen huolto- ja tukipalvelu takaa käyttäjälle huolettoman ja turvallisen käyttökokemuksen.

  Kustannustehokas, ympäristöä ymmärtävä

  HABA-jätepuristin tuo kustannustehokkuutta yrityksen logistiikkaan. Puristimen avulla jätteiden talteenotto on tehokasta ahtaissakin tiloissa. Kohteen tarpeiden mukaisesti suunniteltu puristinratkaisu säästää keräämisen ja lajittelun kustannuksia. HABA-puristimen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat oikea-aikaisen tyhjennyksen, ja ylitäytön tai vajaiden puristinten ja säiliöiden tyhjennyksien synnyttämiltä kustannuksilta vältytään. Meiltä myös uudentyyppiset joustavat vuokrausmahdollisuudet. Kysy lisää !

  Varustelu vaatimusten mukaan

  HABA jätepuristimien varustelu muokataan asiakkaan toiveiden mukaan. Puristimien koko, muoto, väri, täyttösuppilon sijainti sekä erilaiset lisävarusteet varioidaan vastaamaan kohteen vaatimuksiin sekä tehostamaan puristimen kapasiteettia entisestään.

  Kauttamme myös mahdollista saada jätepuristimien pesut.

  Olemme tuoneet markkinoille täysin uudentyyppiset joustavat vuokrausmahdollisuudet jätepuristimille.

  Lisätietoja:

  020 7479040 tai info[at]habagroup.fi

   

   

  Jätepuristin

  HABA 180

  HABA 280

  HABA 380

  Puristusvoima, kN

  270

  280

  340

  Täyttöaukko (pit. x lev.), mm

  1000 x 1500

  1200 x 1800

  1500 x 1800

  Sähkömoottori, kW / V / Amp.      

  5,5 / 400 / 16

  5,5 / 400 / 16

  5,5 / 400 / 16

  Säiliön koko, m3

  11, 16, 20, 24

  16, 20

  20  © 2024 HABA tuotteet | Tekninen toteutus Aldone