UG LIFT maanalainen jätejärjestelmä

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Jätehuollon näkymätön jättiläinen - HABA UG LIFT

  UG LIFT-jätepuristinjärjestelmä on tilaa säästävä ja tyylikäs kokonaisuus kaikkiin kohteisiin, joissa ympäristömiljöö asettaa suunnittelijalle haasteita. Maan pinnalla näkyvissä on ainoastaan pieni täyttöastia. Maan alle sijoitettava kokonaisuus muodostuu kahdesta yksiköstä: metallirakenteisesta säiliöstä ja konttipuristimesta. Hydraulisen UG LIFT-järjestelmän asennus valmiiseen kaivantoon kestää vain 3-4 tuntia. järjestelmä soveltuu kaikille jätetyypeille ja on tehokas ratkaisu kierrätykseen.

  UG LIFT-järjestelmän koko voidaan määrittää kohteen mukaan. Vakiokoot ovat 10m³, 16m³ ja 20m³ jätepuristimia. Suurimmassa UG LIFT-ratkaisussa maanalaiseen puristinkonttiin mahtuu yli 100m³ puristamatonta jätettä. Suuri, viileä säiliö mahdollistaa pidemmän tyhjennysvälin. Jätteen kuljetuskustannuksissa syntyy säästöä, niin taloudellista kuin ekologistakin.

  Nopeasti toimintaan

  Huomaamattoman UG LIFT järjestelmän ansiosta jätteen välivarastointi voidaan toteuttaa tyylikkäästi ja turvallisesti vaativimmissakin kohteissa. Maanlainen välivarastointiratkaisu on ympärivuotisesti viileä, ja sekä jätepiste että ympäristö pysyvät hygieenisempinä ja hajuhaitattomina.

  Monipuolinen palkittu kokonaisuus

  UG LIFT-jätepuristinjärjestelmä soveltuu käytettäväksi lähes kaikkialla, missä vaaditaan kustannustehokasta, ympäristöystävällistä jätteenkäsittelyjärjestelmää. Järjestelmällä voidaan hallita jätehuoltoa tehokkaasti sekä suurilla julkisilla alueilla, että kaupunkien keskustojen asuinkiinteistöjen ahtailla sisäpihoilla.
  UG LIFT on saanut useita kansainvälisen tason innovaatiopalkintoja ja referenssejä löytyy useista suurkaupungeista, kuten Zurichista, Moskovasta, Pekingistä,  Dubaista, Tukholmasta ja Helsingistä.
  Edut:

  • Tilaa säästävä, vain pieni syöttöpiste sijaitsee maan pinnalla
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu – hajuton maanalainen rakenne
  • Turvallinen – ei paloriskiä ja käyttäjätunnistus mahdollinen
  • Tehokas – 3-5 kertaa tehokkaampi kuin perinteinen tai osittain maanalainen säiliö

   

  Lisätietoja:
  Harri Salomaa 0400 639 054
  harri.salomaa[at]habagroup.fi

     © 2018 HABA tuotteet | Tekninen toteutus Aldone